- Novastyling laat uw huis stralen - 


Omdat niemand dezelfde smaak en wensen heeft en omdat er bijna net zoveel stijlen als mensen zijn.

Wanneer je je huis wil herinrichten, gaat samenwonen, opnieuw gaat beginnen of je huis gaat verkopen, Nova Styling heeft voor iedereen een passende oplossing. 

 

 

 

Wil je advies of een complete styling, zoek je een creatieve oplossing voor een probleem in je interieur aarzel dan niet om contact op te nemen. Voor (bijna) elk budget is een oplossing te vinden.

 


 

 

 
                                        

                                       

 

 

 

Wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@novastyling.nl 

of bel 06-14858407

 

 

Gastenboek

Sanne Adhin
21-09-21 10:15:19
"Wat een mooi en goed bedrijf, gerund door een vakvrouw! Met een hele fijne ondersteuning van haar man, voor de technische zaken. Ik werk als verhuisregisseur en heb Nova Styling in mogen huren voor een van mijn klanten. Dit wat een behoorlijke klus, aangezien mijn klant van een villa naar een appartementje ging. Jolein zag dit als een mooie uitdaging en heeft er werkelijk een prachtig plaatje van gemaakt. Met als gevolg dat mijn klant ontzettend blij is. En na een nacht te hebben geslapen in zijn nieuwe woning zei hij, "dat het leek of hij er al heel lang woonde". Het voelde zo fijn en als zijn eigen huis! Dat is natuurlijk het mooiste dag een klant kan zeggen. Ik ben erg blij dat ik met Jolein van Nova Styling heb mogen werken. Het was een heerlijke klus om te doen, niks was het gek en als er even iets custom gemaakt moest worden draaide zij en haar man hun hand daar niet voor om! Als ik weer een klant krijg in de regio bij Nova Styling, ga ik ze zeker weer benaderen! Voor mij is deze samenwerking goud waard!"