We bring your message into the world
 

Over Ons

Welkom bij Nova Event Styling! 

Mijn naam is Jolein Foks en ik ben de oprichter van dit dynamische bedrijf. Met passie voor interieur styling, hospitality en AV techniek streven we ernaar om unieke en onvergetelijke evenementen te creëren.

Met mijn ervaring in interieur styling heb ik een scherp oog ontwikkeld voor het creëren van harmonieuze en stijlvolle ruimtes. Of het nu gaat om een zakelijk evenement, een bruiloft of een speciale gelegenheid, ik geloof dat de omgeving een cruciale rol speelt in het overbrengen van de juiste sfeer en emotie.


Bij Nova Event Styling werken we nauw samen met MWee AV Design, een vooraanstaand bedrijf op het gebied van audiovisuele oplossingen. Door deze samenwerking kunnen we een perfecte combinatie van technologie en esthetiek bieden. We zorgen ervoor dat uw evenement voorzien is van hoogwaardige AV-apparatuur die zorgt voor een indrukwekkende audiovisuele ervaring.


Daarnaast hebben we ook onze eigen inhouse studio, Studio Foks genaamd. Deze studio biedt een veelzijdige en professionele ruimte voor het creëren van webinars, presentaties en andere online events. Met geavanceerde technologie en een creatieve omgeving, stellen we u in staat om uw boodschap op een krachtige en interactieve manier over te brengen.


Bij Nova Event Styling is duurzaamheid een belangrijke pijler van ons werk. We streven ernaar om milieubewuste keuzes te maken door gebruik te maken van duurzame materialen, recycling te bevorderen en energie-efficiënte oplossingen te implementeren. We geloven dat het mogelijk is om prachtige evenementen te creëren met respect voor het milieu.


Of u nu een klein intiem evenement organiseert of een grootschalige conferentie, wij zijn er om uw visie tot leven te brengen. Samen met ons getalenteerde team streven we naar perfectie in elk detail, zodat uw evenement een onvergetelijke ervaring wordt.


Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Nova Event Styling uw volgende evenement naar nieuwe hoogten kan brengen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw evenement tot een groot succes te maken.


E-mailen
Bellen