We bring your message into the world
 

Hoe werkt Nova Event Styling?


Onze werkwijze voor event styling is gebaseerd op een grondige intake van uw zakelijke evenement, waarbij we in gesprek gaan om uw doelen en wensen te begrijpen. We geloven dat een goed begrip van het doel van het evenement essentieel is om de juiste sfeer en boodschap over te brengen.

Tijdens de intake zullen we vragen stellen over het type evenement, de beoogde doelgroep, de gewenste uitstraling en de gewenste boodschap. We willen ook graag weten welke elementen u belangrijk vindt, zoals specifieke kleuren, materialen, thema's of branding die we kunnen integreren in de styling.


Op basis van de informatie die we verzamelen, zullen we een artist impression maken om u een visueel beeld te geven van hoe de styling eruit zal zien. Dit stelt u in staat om eventuele wijzigingen of aanpassingen voor te stellen voordat we verder gaan met de daadwerkelijke uitvoering.

Bij elke stap in ons proces houden we rekening met circulariteit en duurzaamheid. We streven ernaar om materialen te hergebruiken, te recyclen en te kiezen voor eco-vriendelijke opties. Dit kan variëren van het gebruik van gerecyclede decorstukken tot het verminderen van afval en het minimaliseren van energieverbruik. We geloven dat het mogelijk is om een prachtig vormgegeven evenement te creëren zonder concessies te doen aan duurzaamheid.

Bij Nova Event Styling streven we ernaar om uw zakelijke evenement onvergetelijk te maken, met aandacht voor circulariteit, duurzaamheid en de gewenste uitstraling. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we samen uw ideale evenement kunnen realiseren.


                                                    

E-mailen
Bellen