Hoe werkt Nova Styling?


Intake gesprek (kosteloos en vrijblijvend)

In een vrijblijvend oriënterend gesprek, van ongeveer een uur, zal ik een inschatting van de werkzaamheden maken. Samen zullen we alle vertrekken doorlopen, hierbij kan ik u vast wat tips geven die u, vooraf aan de styling, zelf al zou kunnen doen. 


 Verkoop Styling (vanaf € 495,-)

Binnen 24 uur na mijn bezoek ontvangt u van mij een voorstel waarin staat vermeld welke zaken door de stylist worden uitgevoerd en wat u zelf kunt doen. Vooraf spreken we een vaste prijs af voor de styling en accessoires. Wanneer u akkoord bent met het voorstel maken we een afspraak voor de restyling. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van uw eigen meubels en accessoires. De pluspunten van uw woning worden benadrukt.  Alle vertrekken worden aangepakt en ook de buitenruimtes worden hierin meegenomen.


Accessoires (vanaf 99,-)

Om uw woning zo goed mogelijk te presenteren zorgt Nova Styling voor accessoires. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld kussens, lampen, vloerkleden, gordijnen, sprei etc. We maken zo veel mogelijk gebruik van de aanwezige accessoires en zullen deze, waar nodig, aanvullen. Op deze manier houden we de kosten zo laag mogelijk.

 

Woning Fotografie (€ 125,- )

Wanneer uw woning helemaal gestyled is, kan ik direct de foto's maken. U ontvangt minimaal 24 foto's op USB-stick. Deze zijn te gebruiken voor Funda en de site van de makelaar. Uw woning is optimaal gepresenteerd en straalt op Funda!


Meubel Verhuur (prijs op aanvraag)

Ook wanneer een woning helemaal leeg is kunnen we u helpen. Door de huur van meubels krijgen potentiële kopers een beter beeld van de mogelijkheden en wordt er gezorgd voor sfeer in de woning. Door de Styling kan de woning sneller verkocht worden tegen een betere prijs dan een leegstaande woning. Hierdoor zijn extra gemaakte kosten snel terugverdient.