Hoe werkt Nova Styling?


Intake gesprek (kosteloos en vrijblijvend)

In een vrijblijvend oriënterend gesprek, van ongeveer een uur, zal ik een inschatting van de werkzaamheden maken. Samen zullen we precies bespreken waar u niet tevreden mee bent of wat u anders zou willen. In dat uur krijg ik een goed beeld van smaak en wensen.


Advies (vanaf 75,-)

Bent je zelf handig, heb je een laag budget dan kun je er uiteraard voor kiezen om alleen om advies te vragen. Ik kan adviseren over kleurgebruik, plaatsing van meubels, behang en accessoires. Desgewenst kan ik alles 2D intekenen en een inkooplijst samenstellen.

 

 

Interieur Ontwerp en Styling (volgens offerte)

Omdat iedereen andere wensen heeft en ik altijd probeer unieke en persoonlijke interieurs neer te zetten, zal iedere offerte er weer anders uitzien. Ook houd ik altijd rekening met het budget, is er een budget van 200 euro, dan zal ik uiteraard geen offerte voor 2000 euro maken.

 

 

 VerkoopStyling(vanaf € 495,-)

Binnen 24 uur na mijn bezoek ontvang je van mij een voorstel waarin staat vermeld welke zaken door de stylist worden uitgevoerd en wat je zelf kunt doen. Vooraf spreken we een vaste prijs af voor de styling en accessoires. Wanneer er een akkoord is maken we een afspraak voor de restyling. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van eigen meubels en accessoires. De pluspunten van de woning worden benadrukt.  Alle vertrekken worden aangepakt en ook de buitenruimtes worden hierin meegenomen.

 


 

Woning Fotografie (€ 125,- )

Wanneer de woning helemaal gestyled is, kan ik direct de foto's maken. Je ontvangt minimaal 24 foto's op USB-stick. Deze zijn te gebruiken voor Funda en de site van de makelaar. De woning is optimaal gepresenteerd en straalt op Funda!


Meubel Verhuur (prijs op aanvraag)

Ook wanneer een woning helemaal leeg is kan ik helpen. Door de huur van meubels krijgen potentiële kopers een beter beeld van de mogelijkheden en wordt er gezorgd voor sfeer in de woning. Door de Styling kan de woning sneller verkocht worden tegen een betere prijs dan een leegstaande woning. Hierdoor zijn extra gemaakte kosten snel terugverdient.